Boldonos dallamok, nagy koncertek, filmes élmények, kulináris élvezetek ... Az Orangeways segítségével könnyű szerrel eljuthtasz szinte bármelyik európai programra. 

Bécs- Koncertek 

A nők kedvence, Justin Timberlake, a rock n roll legnagyobb arcai és tinikorunk kedvenc fiúcsapata. Idén nyáron Bécs számtalan olyan koncertnek ad otthont, amik egyszerűen kihagyhatatlanok. Fellép majd a Rolling Stones, Miley Cyrus és ami a legviccesebb, a Back Street Boys is. Annak, aki 12 éve volt tini., mindenképp hatalmas mókának ígérkezik nosztalgiázni a fiúk dallamaira. Emellett nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a legtöbb koncert helyszínéül szolgáló stadion a buszpályaudvar mellett található. 

Web:www.worldticketshop.hu/varosok/becs

justin.jpg

Prága - Prague Proms

Nem egészen egy hónap múlva rendezik meg a vájt fülűek kedvenc cseh zenei fesztiválját, ahol igazi utazásban lehet részük. Az esemény Június 16 és június 21. között zajlik összesen 4 különböző helyszínen a város szívében. Idén a fő csapásirány a hollywodi filmzene volt, így mindenképpen érdekes célpont lehet azok számára, akik élőben szeretnék hallani a legnépszerűbb filmes dallamokat. A kedvelt track-ek mellett a jazz és a klasszikus zene is képviselteti majd magát.

Honlap: www.pragueproms.cz

prague.jpg

Zágráb - INmusic 

A horvátok egyik kedvenc eseménye, az indie és az aletranítv zenét kedvelők számára kihagyhatatlan INmusic fesztivál, idén Június 23.-25 között kerül megrendezésre a horvát fővárosban. Bár fesztiválmércével mérve az esemény igencsak rövid, mégis tartalmas szórakozást ígér. Idén Lily Allen mellett Roisin Murhpy, a !!!, Hot Chip, és a  Yeah Yeah Yeahs is fellép majd. Az eseményt a diákok zenei ízlése, és ami még fontosabb szempont számukra a pénztárcájukra tervezték. 

Web: www.inmusicfestival.com

inmusic2.jpg

Krakkó - Zsidó Fesztivál

Ahogy korábban is írtuk már, Krakkó történelmében jelentős szerepe jutott a zsidóknak. Idén, 24. éve fesztivált rendeznek, bemutatva a népcsoport kultúráját, szokásait. Július elejétől különböző kulturális programok várják az utazókat, így aki klezmert szeretne hallgatni és meg kívánja ízlelni a kóser ételeket, mindenképpen több naporsa tervezze az utazását. Lesz zene, lesznek filmvetítések és számtalan érdekes program. 

Web: www.jewishfestival.pl 

jewsihfestival.jpgJegyfoglalás: www.orangeways.com 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr616194829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása