Sztorik - A férfi is bepakol

2014.05.29. 18:10

Még egy sör a haverokkal, csak reggel indul a busz...majd 6-kor bepakolok...

Az emberek esküszöm, megőrültek : minek kell percenként zaklatni, hogy mit viszek? Egy adag gumit, egy alsónadrágot, amit majd valamelyik csaj kimos egyik nap, a dzseki és a napszemüveg rajtam van. Ezek meg egymás után hívogatnak, mit tegyek be magamhoz - meg persze menjek is el érte mert épp szőrtelenít. Najó egy borotva, majd megveszem hazafele menet a vodka mellé más nem kell nem vagyok egy szőrös majom, a sör hasam meg kifejezetten szerethető. 

image_18.jpg

Na akkor 3 sör nem sör simán lehet vele vezetni, a csajokat kinyomom, megveszem a vodkát meg a citromot, gumit, még gumit mert nagyon király vagyok,  a sört, kiveszek egy csomó pénzt a bulikra, veszek még egy sört és megyek aludni. Najó, bepakolok. Mi a ... kellhet egy úthoz...valamelyik csajt áthívom, parkoljon be. Most bezzeg egyik se veszi fel... Akkor kell egy póló,amiben igazi csődör lehetek. Viszem a Batmanest, az olyan mint egy legénybúcsún, najó az lúzer. Akkor egy sima feketét, arra buknak a csajok meg egy fehér trikót, amibe reggel beleizzadok és olyan leszek mint egy szuperhős. Kell egy partyszemüveg, egy fürdőnadrág, amit minek cserélni, két alsógatya hogy senkise kapjon szívrohamot. A farmerem rajtam van, a hozzá passzoló flipflop papucs is, meg ami nagyon megy hozzá, a bőr dzseki. 

image_19.jpg

Akkor be kell pakolni a piákat, a teljes pókerkészletet, a gumikat, a csokikat az útra, egy 24 órás légfrissítő erősségű old spice-t, najó jöhet a fogkefe, egy fésű, hajhab és ennyi. Idén pedig vettem egy bikinit hogy bármelyik csajra ráaggassam, aki hajlandó velem szaunázni és másra is. Haha ez a világ legkisebb bikinije. Mellé teszem a gumikat, hátha jó hatással vannak rá. Beteszek egy filmet és...alszom. Reggel elmegyek a csajokért és valakinek belecsempészek egy pókot a táskájába. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr506217938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása