Káprázatos ősz!

2014.08.27. 12:17

Az őszi utazások bája, hogy az ember igazán észre tud venni olyan dolgokat, amiket a nagy melegben és a strand keresése közben sose találna meg. Lassan bizonyított tény, hogy azok az emberek, akik ebben az időszakban nem az elmúlást, hanem a szépséget és a felfedezést látják, sokkal boldogabban és erősebben állnak majd a jeges, sötét téli időszakhoz. Hogy ne költs súlyos százezreket az utazásokra, kerekedj neki busszal, akár csak a szomszédos országokba, akár minden hétvégén. Olvass tovább és foglalj a www.orangeways.com-on. 

Bécs 

Bécsben újra éled minden - újra kezdődnek a színházi előadások, a performanszok és igazán szép élmény amikor a színesen hulló falevelek alatt fogyaszthatod el a napi kávédat valamelyik kastély parkjában, vagy a múzeumok falai mellett. Ebben az időszakban rendezik meg a nemzetközi, divathetet, az MQ Vienna Fashion Week-et, ahol számos magyra tervező is képviseli magát. A jegyárak is igazán méltányosak : 10 euroért annyi showt nézel meg naponta, amennyit szeretnél. 

Járatok: naponta 3x,  oda-vissza 6990 forinttól 

wien.jpg

Ljubljana

A folyó mentén kacskaringós kis utcákon édes kávézók csábítanak. A szlovének és a szláv népek híresek péksüteményeikről, így igazán érdemes egyszer napközben a parton lévő kis helyecskére beülni és nyugodtan megkóstolni a helyi pékségek remekeit. Ha pedig kiránduló idő van, a város melletti Bled-i tó ad csodálatos panorámát - és még fürdeni is lehet a mellette lévő termál szállók medencéiben. 

Utak : Hetente 2x, Jegyek :4990 forinttól 

wien2.jpg

Erdély

Ha színes, fás hegyoldalakban és a természet szépségeiben akarsz gyönyörködni már a buszút alatt elengedheted magad. Eszméletlen környezet és panoráma tárul eléd az utakról is. Ahogy egyre hidegebb lesz az idő, úgy egyre jobban kívánjuk a nehezebb ételeket és persze a kihagyhatatlan székely pálinkát. Sajtok, székelykáposzta, husok, kolbászok - mindenképp egy kulináris túra kellékei. 

Utak: Mindennap Jegyek: 3720 forinttól

wien4.jpg

Prága

Többször megírtuk már, hogy a város a sör mellett igazán az amerikai horrorfilmek alatt lett ismert. A helyiek nem is haboztak - egymás után nyitották meg a szabadulószobákat, kínzókamrákat és történelmi viaszmúzeumokat is. Az igazi Halloween-i buli kelléke lehet egy ijesztő szabadulójáték után egy rémisztő kínzókamra és este nagy adag cseh sör. 

Járatok: Mindennap 

 wien3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr846640641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása