Pár nap és ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy egy egészen hosszú hétvégét töltsünk a gyerekeinkkel. Mi hivatalból is állítjuk, hogy ilyenkor érdemes utazni és utazás közben megfertőzni érdekes dolgokkal a kicsi fejüket... íme néhány tipp. Jegyek pedig a www.orangeways.com -on. 

Bécs

Az osztrák fővárosban előzetes állítások szerint tombolni fog a vénasszonyok nyara, így még idén egyszer biztos gyönyörködhettek a napfényes bécsi utcákban. Vigyétek ki a kicsiket és mutassátok meg nekik Európa egyik legpatinásabb állatkertjét, ahova egy mesebeli lugason át vezet az út. Ha pedig a gyerekek kibámészkodták magukat a pandákban és társaikban, irány a város vidámparkja, a Prater, ahol számtalan játék vár rájuk. Hosszabb maradás esetén jó szívvel ajánljuk a Tenger Múzeumát, ahol megismerkedhetnek a legkülönfélébb vízi lényekkel. 

panda.jpg

 

Berlin 

A német, Freizeit- und Erholungszentrum névre keresztelt, köznyelvben csak FEZ-ként emlegetett hely a gyerekek számára lett kitalálva. A szórakoztató centrumban kicsi házikók és számtalan játék várja a pöttömöket és a már komoly 6-7 éveseket egyaránt. A FEZ-ben emellett a kölykök igazán testközelbe kerülhetnek az állatokkal, ugyanis egész évben nyitva tartó, "szabad a vásár" alapon működő kisállatsimogató várja őket. Lehet, újra elő kell majd venni a nyúl -és kiskacsa kérdést....de az élmény akkoris megéri.

berlin1.jpg

 

Fotó : FEZ Berlin

Prága

Bár a Jurassic Park-lázról a mostani gyerekek lemaradtak, azért a történelem előtti idők hatalmas állatai még mindig bámulatba ejthetik őket. A cseh DinoPark-ban pedig életnagyságban találkozhatnak a madarak és emlősök ük-ük-ük nagyszüleivel. Félelmetes T-rex-ek és barátságos tüskés hátuak várják a kicsiket, hogy megmutassák nekik dinoszauruszok által uralt világot. Az úton odafele már fel is készíthetjük őket egy dinós mesefilmmel, például az Őslények országával. 

dino.jpg

Fotó: Prague-Stay 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr846813131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása