Először azt hittük, rossz vicc, aztán utánanéztünk... Ma reggel arra ébredtünk, hogy a jegyirodánk ablakait teleragasztották  "OFFICIAL HITCHHIKING SPOT" feliratú matricákkal. Ahogy rámentünk az oldalra, rájöttünk, hogy ez valójában egy jótékonysági akció és nem rongálásról, hanem figyelemfelhívásról van szó. Azonnal fel is vettük velük a kapcsolatot, aminek eredményéről később beszámolunk. Most viszont lássuk, mi is ez és kiknek is szól.

Mi az a Tramprennen? 

A Tramprennen elnevezésű akció egy verseny, aminek az a lényege, hogy meghatározott útvonalakon kell a stopposoknak és a részt vevő autósoknak a legyorsabban célba érniük, mindezt annak a nemes ügynek az érdekében, hogy minél több támogatás gyűljön össze a Viva Con Agua elnevezésű akcióra, mely az ivóvíz-ellátást és a higiéniai körülményeket hivatott előteremteni olyan térségekben, ahol ez komoly gondot jelent. 

A stoppolás másik célja, hogy az emberek nyitottabbak legyenek a más kultúrából, más közösségből származó társaik felé. Az út során kinyílik az utas számára a világ, és olyan kapcsolatok köttetnek, melyek később nagy segítségére lehetnek az embernek akárcsak egy utazás során vagy nagyonn dolgok tervezése közben. 

hh.jpg

Happy Hours 1x1

2014.09.04. 14:31

Amikor elérkezik a várva várt pár óra és minden jegy féláron van, tömegesével érkeznek a foglalások és persze a kérdések is,ezért  adunk egy kis segítséget. 

happy hours.jpg

Mennyibe kerülnek a jegyek? 

A Happy Hours ideje alatt minden jegy 50% kedvezménnyel vásárolható meg. 

Meddig tart az akció?

Az aktuális akció, az aktuálisan jelzett pár óra időtartamra vonatkozik. 

Hogyan igényelhetem?

Ha felbukkan a honlapon és a facebook oldalon a jelzés, miszerint épp Happy Hours akciónk van a következőket kell tenned:

  • Felmész a www.orangeways.com weboldalra
  • A bal oldalt lévő ablakban kiválasztod, hova és mikor szeretnél utazni
  • Kiválasztod, hogy hány jegyet szeretnél venni 
  • A lenti sávban bejelölöd a " 26 év alatt vagy 60 év felett " című gombot, attól függetlenül, hány éves vagy. 
  • Ez alatt az időszak alatt a jegyek automatikusan 50%-os kedvezménnyel kerülnek kiszámlázásra, ezzel már semmit sem kell tenned, csak
  • Kifizetned az összeget. 

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az akciós ár csak az adott pár órában csak a fent olvasható módon vehető igénybe. Máskor a 26 év alatt és 60 év felett gomb a diákoknak és az időseknek szóló kedvezményre van beállítva és igazolnod kell állításod valóságát. 

 

Oda-vissza 10.000 Ft alatt!

2014.09.02. 11:27

A csúnya, sötét őszi napok egyik legjobb ellenszere, ha kiszakadsz a megszokottból és elmész egy kis időre - ha csak egy hétvégére is- világot látni. Ha nem szeretnél olyan sokat költeni, segítünk hova tudsz oda vissza 10.000 Forintból vagy annál olcsóbban kijönni. 

Krakkó

Ha szereted a zsidó kultúrát és a zsidó konyha ízeit, vagy szeretnéd ezeket megismerni, akkor Krakkót mindenképp fel kell tűznöd a céltábládra. A Kazimierz környék a betelepítések óta a zsidók által lakott városrész, mely az évszázadokat megőrizve fejlődött és öltötte fel a hazánkhoz hasonló formáját. Ha pedig úgy érzed, libával és sólettel már teletted magad, tégy egy sétát a Visztula folyó partján a vár felé, ahol még a hírhedt sárkány barlangját is megnézheted. 

10rongy2.JPG

A székely konyhaművészet távol áll mindentől, ami a mai gyorskonyhára jellemző. Igazi, helyi alapanyagok és ősi szokások adnak ízt a finom falatoknak - melyeket egy erdélyi túra során akár végig is kóstolhatunk például Kolozsvár, vagy Csíkszereda fele. 

Puliszka

Ellentétben a székely konyha más elemeivel ezt az ételt még a fogyókúrázók is nyugodtabb szívvel fogyaszthatják. Elkészítése rettentően egyszerű, mindössze három alapnyagból, a kukoricalisztből, vízből és sóból álló finomságot leggyakrabban juhtúróval és szalonnával fogyasztják, de népszerű az édes, lekváros változat is. 

lucskos2.jpg

süti beállítások módosítása