Lady Gaga, Elton John, Kylie Minogue vagy Bryan Adams érdekel, de nem szeretnél sokat költeni az utazás mellett? Íme hova, mennyiért tudsz eljutni. 

Kylie Minogue - Pozsony - Október 19 - 

A kicsi,de annál sikeresebb popsztár már a 80-as évek óta a szakma egyik kiemelkedő alakja. Az énekesnő, számos világsiker után tőlünk pár órára lép fel a színpadra, hogy ismét elkápráztassa közönségét. 

concert1.jpg

Lady Gaga - Bécs - November 2 - Stadhalle

A híres popikon turnéja hihetetlenül jól halad. Az énekesnő facebook profilját nézve nagyon szívesen pózol a furcsa mód beöltözött rajongókkal. Ha szeretnél vele közös képet le ne maradj a november eleji koncert időpontról. 

concert2.png

Elton John - Krakkó - November 5 - Krakow Arena 

A világon talán az egyik legismertebb zeneszerző - és persze nem csak az Igazából Szerelemben megemlített partyjáról. Ha szeretnéd meghallgatni az utóbbi évtizedet klasszikusait , feltétlenül foglalj jegyet időben. 

concert3.jpg

One Republic - Bécs- November 15 - Stadthalle 

A méltán kedvelt Colorado-i pop-rock zenekar, Counting Stars című száma még mindig az egyik legkedveltebb a műfajt hallgatók és a laikusok körébenis. A fiúk, hozzánk legközelebb a bécsi Stadhalle arénában lépnek majd fel.

concert4.jpg   

Bryan Adams - Ljubljana - December 14 - Center Stozice

                        Krakkó - December 16 - Krakow Arena 

A Lonely Nights 1981-es sikeres debütálása után hirtelen két plusz slágerrel hódító zeneszerző és énekes a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Többszörös Grammy díjas és többszörös Oscar díj - jelölt a közelben kétszer is fellép az év vége felé, így ajándéknak is tökéletes lehet. 

concert5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr426658329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása