És akkor ezennel hivatalosan is meghirdetjük májusi nyereményjátékunkat.

Bulizz, fotózz és nyerj! Készíts magadról és legfeljebb 6 barátodról egy igazi bulIfotót, amit küldj el nekünk az info@orangeways.com-ra ":)" tárgymegjelöléssel. A fotókat mi ezután feltöltjük facebook oldalunkra és indulhat a játék a likeokért. A legjobban kedvelt kép szereplői pedig részesei lehetnek egy nem mindennapi útnak Amszterdamba! 

amszterdam.jpg

JÁTÉKSZABÁLY

A játék leírása

Az OrangeWays májusban a hónap városát, Amszterdamot jelöli meg úti célként, ahova egy egész csapat fiatalt kivisz majd. A játék lényege, hogy olyan 4, maximum 7 fős csapatokat választ ki, akik küldenek magukról egy jó minőségű, az általános ízlést nem nagy mértékben sértő party képet, amin a játékban részt vevő csapattagok láthatók. Az OrangeWays ezt a fotót külön albumba tölti majd fel, ahonnan a játékosok megoszthatják azt. A legtöbb like-ot kapott képen szereplők lesznek a játék nyertesei, akik csapatostul kiutazhatnak Amszterdamba.

A játék résztvevői

Olyan 18. életévüket betöltött természetes személyek, akik rendelkeznek a megfelelő érvényességű dokumentumokkal az egy hónapos utazási határidőn belül. A játékra nemtől függetlenül bárki benevezhet, aki a megjelölt korhatáron felül van és nincs érvényes, kizárólagos szerződése semmilyen médiummal. Amennyiben a játék alatt derül ki az érvényes kizárólagos szerződés megléte, a Játékos csapata a játékban maradás fejében köteles olyan képet feltölteni, amin az illető nem látható.

Amszterdam_hírlevél_4.jpg

A játék menete

A játékba kerülés feltétele egy elfogadható minőségű, közös partyfotó, amin a játékba nevezett személyek láthatók. A képen 4 de maximum 7 olyan ember szerepelhet, aki megfelel a Játék résztvevői című pont előírásainak.

A fotókat az info@orangeways.com-ra kell elküldeni, legkésőbb 2014.Június 20-ig. Tárgy: :) 

Azok a fotók, amelyek minőségben megfelelnek a közösségi oldalak elvárásainak és nem sértenek semmiféle etnikai hovatartozást vagy vallási, politikai meggyőződést, az OrangeWays hivatalos Facebook oldalára - továbbá OrangeWays facebook oldala - egy külön albumba kerülnek, melyeket az OrangeWays  a kampány során a kampány céljaira szabadon felhasználhat, nem sértve azzal a képen szereplőket.

A képeket ezután, OrangeWays Facebook oldaláról a Játékosoknak kell megosztaniuk és nekik is kell kampányolniuk vele, hogy minél több like-t szerezzenek. A játék szempontjából kizárólag az OraneWays Facebook oldalán lévő képek alatti like-ok számítanak.

A verseny lezárultával az OrangeWays kihirdeti a legtöbb like-t kapott fotó tulajdonosait és egy amszterdami útra viszi őket, amiről később fotó- és video beszámoló készül majd.

Amszterdam_hírlevél_3.jpg

 

A Játékosok, a játékba való jelentkezéssel vállalják, hogy

  •          Az OrangeWays fotóikat a kampány során, a kampány céljaira szabadon felhasználhatja, anélkül hogy sértő tartalom megjelenítésére használná fel.
  •          Megfelelnek az, „A Játék résztvevői” című pont feltételeinek
  •          Megfelelnek a közösségi oldalak általános fotó minőségi feltételeinek
  •          A kampány során, az OrangeWays Facebook oldalán, róluk található képet megosztják.
  •          A fotón látható egyéb szereplőkkel, helyszínnel, a fotó készítőjével akár szóban, akár írásban megegyeztek a fotó nyilvánosságra hozataláról. Amennyiben ez nem történt meg, is ők vállalják ennek jogi és esetleges anyagi következményeit.
  •          Az út során, sértő tartalom nélkül, kép és videofelvétel készülhet róluk, melyet az OrangeWays kommunikációs csatornáin használnak fel. Ezekért a fotó és videofelvételekért anyagi juttatást nem kérnek.
  •          Az OrangeWays Zrt. a fotókat, beküldésükkel, az azt beküldött személyhez, személyekhez társítja, az ő szellemi tulajdonukként kezeli. A fotók szerzői, készítői és fotón való szereplési jogi tisztaságának felelősségét a beküldéssel, a Beküldő vállalja, az OrangeWays semmiféle anyagi és egyéb felelősséggel nem él a fotók jogait illetően.

A játékból való kizárás

A játékból az a személy zárható ki, aki

  •          Nem töltötte be a játék indulásakor 18. életévét
  •          Etnikai hovatartozást, vallási, politikai meggyőződést sértő fotót küld, illetve a kampánya során az OrangeWays logója, illetve kommunikációs csatornáinak megjelölése mellett sértő megjegyzéseket, utalásokat tesz.
  •          Érvényes és kizárólagos szerződése van valamelyik médiummal. Amennyiben az adott médium írásbeli engedélyt ad a képen szereplő személy szereplésére, elindulhat a játékban, figyelembe véve –és a médiummal is írásban megegyezve- hogy ezért semmiféle anyagi juttatást nem kap, illetve az OraneWays a kizárólagos médium felé sem tartozik semmiféle anyagi és egyéb elszámolással.
  •          Olyan képet küld, amely nem saját terméke, és a kép készítője sem egyezett bele a játékban való megjelenésbe. Ennek felelőssége a Játékost, Játékosokat terheli.
  •          Olyan képet küldött, amely más cég kommunikációs, vagy kampánycéljára készült. Ezekért a képekért az OrangeWays semmilyen felelősséggel nem él.
  •          Nem megfelelő minőségű képet küld
  •          Az OrangeWaysdolgozója

A játékba való jelentkezés az első, fényképet tartalmazó e-maillel kezdődik meg. Ennek elküldésével a beküldő vállalja a Játékszabályban leírt feltételeket, ahogy azt a tényt is, hogy a Játék kiírója a szabályzat tartalmának módosítási jogát fenntartja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr626173029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása