Nagyon szeretjük ezt az amszterdami utat, de azért el kell áruljuk, hogy nem csak Amszterdamba megy az a járat, hanem Uthrecht-be és Eindhovenbe is Persze azt is eláruljuk, mik a legjobb helyeik a Tripadvisor értékelései alapján- utasoktól, utasoknak, elérhető árakon.

Utrecht

Legjobb szállás: Mary K Hotel

Barátságos árakon működő nagyon otthonos, különleges barátságos kis hely. A modern művészlakra emlékeztető szállodácskában a falakat festett bögrék díszítik és szinte minden szobája egyedi hangulatot áraszt. A romantikus elbújások vagy nagy könyvek megírásának helye, így már csak ezért is érdemes ide látogatni.

image_48.jpg

Legjobb étterem : Talud9

A virágokkal teli sikátorokra meredő tekintettel élvezhetjük ebben a kis eldugott étteremben a legfinomabb holland ízeket, szintén elérhető áron. Az igazi kis hazai specialitásokat felvonultató vendéglő konyhája  mellett a legtöbben a borokat és a kedves kiszolgálást méltatták, így, ha egy kis romantikus boros elmerengős vacsorára vágyunk, ne fogjuk vissza magunkat.

image_49.jpg

Legjobb Coffee Shop :  De keuken van Thijs

Ez a könnyen megjegyezhető nevű hely az első az utrechti coffee shopok közül. A világos kis kávézó  berendezése megfelel a legfrissebb trendeknek - már ha csak az európai étkezési szokásokat nézzük. A kávézóban a finom kávék mellett igazán különleges és ami nagyon fontos, egészséges szendvicseket, leveseket kínálnak. A tripadvisor-on csak az "excellent" értékelést kapta egy kicsit negatívabb kommentelőn kívül, aki szimplán "very good-ként" értékelte.

image_50.jpg

Eindhoven

Legjobb szállás: Sandton Hotel

Ha a modern és letisztult környezetet kedveled, és ragaszkodsz ahhoz, hogy ne túl magas áron lakhass a város közepén ezt a hotelt neked találták ki. A szálloda eddigi vendégei szívesen emlékeznek vissza a kedves kiszolgálásra, bármilyen emberi kérésről is volt szó. Ami pedig a tiszta, finom környezet mellett nagy előnye, hogy innen szinte minden maximum 15 percre van.

image_51.jpg

 Legjobb étterem : Ribs Factory

Ha éjjel nappal bordát, sült húst ennél és ehhez különféle szószokat kóstolnál, akkor láss útnak, mert ebben az étteremben még késő este is sült étellel kínálnak. Az árak és a húsok mérete is szimpatikus, a hely pedig kialakításban is fel van készülve az éjszakai tömegekre. Lehetsz párban, vagy társaságban esetleg kettesben az eléd tett ropogósan barna étellel - biztos találsz szimpatikus helyet.

image_52.jpg

 Legjobb kávézó : Coffeelovers Van Piere

Kávé és könyvek. A legnagyobb könyves áruház mellé települt kávézóban a finom italok mellé mindig kínálnak egy kis ropogós olvasnivalót. Ha sikerült magad végig bogarászni a falon található ital és étellapon, rendelj azonnal egy - magasra értékelt- szendvicset mert a sok érdekes könyv mellől biztos nem állsz majd fel még jó darabig.

image_53.jpg

Amszterdam

Legjobb szállás - Foglalj apartmant!

Amszterdamban a hotelben való megszállásért sajnos igen borsos árakat kérnek, így ha igazi party-városi hangulatra vágysz a legjobb, ha megkeresed a legnépszerűbb lakásbérlős vagy ágybérlős oldalakat. Az airbnb-n számtalan kiadó kis apartman közül választhatsz amit így olcsóbban vehetsz igénybe - sőt a tulajdonos valós információval tud szolgálni a környék legjobb helyeit illetően. 

image_56.jpg

Legjobb étterem: The Pantry

Az értékelések alapján a legigazibb holland ételt ebben a helyiségben készítik. Puhára sült húsok és zöldségek egy kellemesen régies helyen, ahol órákig el lehet ücsörögni az újabb fogások felett. Az étteremben emellett turista barát is, összesen hat nyelven - angol, német,spanyol,francia, olasz - készült el az étlap is. 

image_54.jpg

Legjobb coffee shop : Moods Coffee Corner

Egy hatalmas egészséges reggeli egy hatalmas különleges kávéval. A Moods Coffee Corner Amszterdam egyik legkedveltebb kávébárja, ahol a kávék mellett csodálatos csokikkal és nagyon finom sajttortával várnak - de persze az angol reggelijük sem utolsó ;)

image_55.jpg

 To be continued... 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr866294666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása