Érdekes éttermek

2014.10.07. 13:26


Nem elég, hogy velünk csodálatos helyekre utazhatsz még érdekes éttermekbe is ellátogathatsz Prágában, Bécsben vagy éppen Krakkóban. Jegyek 1950 forinttól a www.orangeways.com-on. 

Krakkó:

A híres sóbányában egy hosszú turista utat hoztak létre, aminek a  vége egy étterem, ahol a szinte múzeumként is létező bányában egy könyed ebédet is elfogyaszthatsz. A sóbánya tele van védőszentek szobraival, a Szent Kingának tisztelt kápolnában pedig sókristályokból készült installációk és meseszép csillárok várnak.

krakkó1_1.jpg

Prága - Boat Hotel Matylda

Nézd végig alulról a Károly-hidat és a folyón átívelő építményeket miközben pároddal, esetleg egy jó baráttal vacsorázol vagy éppen ebédelsz. A Boat Hotel Matylda egy vizes úszó hotel és étterem egyben, ami ezzel ki is érdemelte Európa egyik megromantikusabb helye címet. A fedélzeten olasz finomságokat kóstolhatsz. 

étterem1.jpg

Kávézó a múzeum tetején

Bécs központjában a Meer Museum, vagyis a Tenger Múzeuma tetején elhelyezkedő bisztro tökéletes panorámát ad a tengeri lények megtekintése után az arrajárónak. Mivel a múzeum tetejét hegymászó felszereléssel is meg lehet közelíteni , nem kizárt hogy a melletted lévő asztalhoz az erkély másik feléről érkezik valaki... 

étterem2.jpg

Parajd - Sóból bort

A Parajdon található sóbányáról írtunk már többször is. Az tény, hogy gyönyörű de azt biztos kevesen tudják, hogy a bánya mélyén lapul egy prémium borokat kínáló pincészet, ahog a legfinomabb erdélyi, szőlőből készült alkoholos italokat kóstolhatod meg. 

étterem5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr626766913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása