Vidd magaddal a zenéket!

2014.10.13. 14:16

A kedvenc zenéid az utazás során elengedhetetlen kellékké, más esetben társakká válnak. A hosszú útra szóló hosszú lista azonban csak foglalja a helyet a későbbi képek elöl - így nem árt megismerni pár olyan programot amin keresztül "stream-elve" is hallgathatod kedvenc slágereidet. 

Spotify

Lényege : Egy nemzetközi; és világszerte egyre jobban elterjedt rendszer, ami a legtöbb ember által hallgatott albumokat tárja eléd , így könnyen megismerkedhetsz távoli kultúrák zenéjével. 

Működése: Az ingyenes verzión keresztül, a "Felfedezés" fül használatával meghallgathatod az aktuálisan legnépszerűbb albumokat, melyeket mindenki hallgat. A saját ízlésed szerinti lejátszási listát korlátlanul és reklámok nélkül havi 4.99 euróért veheted igénybe.

Előnye: Pár forintért egy egész világra kiterejedő adatbázist kaphatsz, így ha főleg külföldi előadókat kedvelsz, mindenképpen ajánlott a számodra. 

Hátránya: Bár egyre népszerűbb, azért még nem minden magyra előadó jött rá, mennyire okos kis találmány is ez. 

zene1.png

Deezer

Lényege: Az eredetileg netrádióként létrehozott alkalmazás lényege, hogy eléd tárjon minden népszerű slágert, amit előfizetéses ügyfélként magad is kiválaszthatsz. 

Működése: Az ingyenes verzió használata korlátolt és tele van reklámokkal, azonban a premium+ szolgáltatással kevés - mindössze havi 1499 forintért off-line is hallgathatod, ami a külföldre utazás során elég jó pont lehet. 

Előnye: A legtöbb magyar előadó észrevette már, hogy milyen jó minőségű szolgáltatásról is beszélünk, így ha kedveled a hazaiakat, mindenképpen ezt töltsd le. 

Hátránya: A Spotify-al szemben egy zártabb közösségnek szólnak a fenn hallgatható tartalmak, így ha a legmenőbb angolszász és magyar előadók mellett érdekel az ázsiai vagy esetleg a norvég zene is - akkor itt falakba fogsz ütközni. 

zene2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr66786949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása