Happy - Strandok Európában

2014.05.26. 15:02

Csak 1 szabadnapod van strandolni, de mégis unod a várost? Akkor pattanj fel közeli, európai vonalainkra, és tedd azt az egy napot a nyarad legszabadabb szabadnapjává! Strandokról lentebb, jegyárakról, a www.orangeways.com oldalon tájékozódhatsz. 

Bécs 

Ha minden vágyad, hogy egyszer a Duna felett fürödhess, neked találták ki a város központjában található medencés hajókat, amit az osztrákok Badeshiff-nek neveznek. A medencés hajók nevükből adódóan azt a célt szolgálják , hogy a város közepén a dolgozó emberek örömére mindennap élvezhesd a simogató napsugarakat a Duna vízén. Van itt minden ami az urbán fürdő szeme, szájának ingere: finom koktélok, hűs medencék, frissítő jégkrémek. Mi mindenképp ezt ajánljuk, ha viszont nem szeretnéd a város közepén közszemlére tenni magad, mindig választhatod a számtalan vízi sportolási lehetőséget kínáló Krapfenwaldl Pool-t , mely Európa egyik legnagyobb strandja. 

image_6.jpg

Prága 

A város hivatalos honlapja már az elején felcsigázza az olvasót, azzal a kijelentéssel, miszerint nekik saját tengerpartjuk van. Ez némileg, ha mesterségesen, de igaz is. A Vltava folyó partján építik ki nyáron a francia plázs tovább gondolt verzióját, ahol mednecékkel és különböző vízi sportolási lehetőségekkel várják a baráti csoportokat és a családokat. Prága, amúgy is gyönyörű város, milyen lehet még a folyó partján tengeri homokban napozva szemlélni szépségeit...

image_7.jpg  

 Zágráb 

Horvátország, magyarok által kedvelt ország, gyönyörű tengerpartjai miatt. De mi a helyzet a fővárosiakkal? Ők nem fürdenek? Hát dehogy nem! És még hogy! A Zágráb mellett található kis tavak kielégítik a strandolni akaró fiatalok minden vágyát, akik szigetecskéről, szigetecskére és vizecskéről vizecskére ugrálva élvezhetik, amit a nyári idő ad nekik. Elsősorban akkor ajánljuk, ha a barátaiddal egy felejthetetlen random utazásra vágytok.  De akkor nagyon. 

image_8.jpg

Pozsony

Ahol folyó folyik át a városon, ott bizony építeni kell valami nagyon strandosat, le ne maradjanak a tengerparti települések mögött. Így történt ez Pozsonyban is, ahol a T-kom védő szárnyai alatt megszületett a Magio strand. A nyugágyakból királyi panoráma élvezői lehetünk, ugyanis szinte minden törtenelmi emlékére rá lehet látni a medencék partjáról. Aki a történelem helyett inkább a természet lágy ölét részesíti előnyben, meglátogatja a külvárosi tópartokat is. 

image_9.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr616210638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása