Megkaptad a nagy feladatot : osztálykirándulást kell szervezned a társaidnak. Sör, bor eddig oké - na de a tanárok is jönnek. Mi legyen az, amivel Ti is jól érezhetitek magatokat, de kedves nevelőitek se kapnak szívrohamot... Mindenki nyugodjon le a... Segítünk ;) 

Csoportos kedvezményeinkről elérhetőségeinken érdeklődhetsz. 

Prága 

Ha már Károly-híd, akkor a Károly-híd semmiképp se nappal - hanem este vagy reggel, ködbe burkolózva, aztán fokozd a hangulatot és vidd el a többieket a föld alatti múzeumok egyikébe. A Muzeum Poviesti külön erre szakosodott : az egyik város alatti rejtekhelyén alkimisták, míg a másikon rettegett gyilkosok és gonosz szellemek fogadnak. Aztán használjátok a jobbik eszeteket valamint a logikai képességeiteket és jussatok ki a bezárt szobából, ahol egy őrült figyeli minden mozdulatotokat. A sörgyárak és a bárok látogatását természetesen csak 18 éven felüli személyeknek ajánljuk -de nekik mindenképpen. 

horror2.jpg

Bécs

Éljenek a kalandok és a hatalmas állatok! A buszmegálló melletti megállónál található ugyanis az egyik lekirályabb vidámpark a környéken, amit a köznyelv csak egyszerűen Prater-nek nevez. A Praterben található egy csomó gyomorforgató játék, ami szószerint kifordítja a várost de itt lelhetitek meg a világ legmagasabb - ezáltal legkirályabb körhintáját is, amin 117 méter magasból élvezhetitek a kilátást. Aztán irány a tenger múzeuma és nézd meg milyen hatalmas egy bálna, hogy úszik egy cápa és melyek a legcukibb élőlényei a mély vizeknek. Másnap pedig, ha rendben van a gyomrotok egyetek egy hatalmas bécsi szeletet valahol a városban. Személyes kedvencünk a Mariahilfer Strasse mellett található Spittelberg Strasse, ahol már fejenként 10 euróért kapsz egy óriási wienerschnitzelt krumplisalátával. 

Warning: Vasárnap minden zárva, csak múzeumok vannak - de azok ingyen ;) 

diák1.jpg

Erdély

Dugi pálinkára senkit se buzdítanánk - nyilván nem is kell már - de a sóbányák vizében való lebegésre mindenképpen! Prajdra magyar , ha ősszel is tóban szeretnél fürdeni. Az ottani tó vize ugyanis, meleg és eléggé sós ahhoz, hogy fenn tartson a tetején. A fürdőzés után mindenképpen nézzétek meg a hatalmas és nem mellesleg szemet gyönyörködtető sóbányát, majd este kezdjetek neki a finom erdélyi ételek kipróbálásának. Egy kis puliszka, vagy zakuszka, székely-féle káposzta vagy ordas palacsinta. Ezeket az ételeket természetesen nem árt az emésztésünk érdekében pálinkával kísérni, úgyhogy a meggyőző képességedre is szükség lehet. Másnap pedig üljetek buszra és irány Radnót elhagyatott vára, vagy Nagyvárad, ahol Ady Endre és hasonló nagy írók töltöttek éveket inspirálódva. 

Elérhetőségeink:
www.orangeways.com 
info@orangeways.com 
06 30 880 58 80 

diák2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr886769821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása