Zokniszandál-csiptető? Hátra ragasztható táska? Lopásbiztos pénztárca 3 zárral, 8 lánccal és egy számolós fémdetektorral? Oké... nem pont ezekre gondoltunk, de azért vannak okosságok, amiknek nagyon örülnél, ha veled lennének. 

Napelemes USB-s töltő

Magyarázni sem kell az előnyeit. Kirakod a napos ülésre, vagy a tursitabarátabb verziókat felragasztod az ablakra és már töltheted is a telefonod, zenelejátszód és mindened, ami USB-n keresztül csak táplálkozni tud. Hosszú buszutak esetén hosszabb zenehallgatást és filmnézést eredményezhet. E-bayről pár forintért beszerezhető, de kapható már a telefonos kereskedésekben is, különböző színekben. 

solar charger.jpg

Hordozható víztisztító

A Földünkért oly becsületesen küzdő tudósok feltalálták már azt az üveget is, amit ha épp nem használsz, simán a táskádba csukhatsz és még nem is hagy káros anyagot maga mögött. Persze ez itthon még nehezen hozzáférhető, azért egy kisebb víztisztító üveg sosem árt. Ebbe szinte bárhonnan tölthetsz csapvizet (leszámítva a halálfejes kutakat) mert a benne található szűrőberendezés gondosan kiszűri a nem odaillő dolgokat. Meghatározott időközönként azt is cserélni kell, de bőven megéri ha nem szeretnél percenként borsos árat fizetni egy üveg vízért. 

solar3.jpg

Póló alá rejthető pénztárca

Ha csak kicsit, vagy egyáltalán nem szeretnél a félrevezetésben jártas tolvajok áldozata lenni, szerezz be egy eredetileg futáshoz tervezett hasra rögzíthető nem is látható kis tárcát. Ebben elrejtheted a bankkártyád, a tartalék pénzed, vagy olyan kisebb dolgokat, amiknek értéke van és nem feltétlenül fogod percenként elővenni. 

solar2.JPG

Kistáska- ami igaziból hiperbiztonságos telefontok

Az elektronikai készülékek értékét a fekete piacon nem kell firtatnunk - de hogy őket vajon mi védi az enyves kis kezek elől azt nem az e-bayen és nem is a furcsa kínai oldalakon találtuk, hanem a mindenki által jól ismert Zara-ban. Az egész egy bolond kütyünek néz ki a maga ananászos alakjával, miközben jól biztosító telefontok. Inkább lányoknak ajánljuk, de biztos hamarosan tele lesz vele a net is. 

phonecase.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr16513185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása