Egy párhuzamos Univerzumban

2014.09.11. 13:38

Az Orangeways jelentős arculatváltáson esett keresztül. Az eddigi idő alatt pár nagyon fontos dolgon munkálkodtak : a teleportáláson és olyan bio energiaforrás felhasználásán, mint a hajléktalan hörcsögök munkába állítása a buszok gyorsítása érdekében. Ez utóbbi, a jótékonysági akciójuk része  is egyben.

Az első újításokat a Bécsbe és a Ljubljanába menő járataikon vetik be, ugyanis tudniuk kell , mennyit bírnak az állatok, van-e szükség újabb munkaerő toborzására. A comfort buszokat így bio-buszokra cserélik, melyhez Csillagközi erőforrást is bevetnek majd. A Halálcsillagról származó energiákat, Yoda kishugán, Yaddle-n keresztül sikerült megszerezni, aki a magyar méh-telepeken töltött meditációs tréning során szerzett tapasztalatot a helyzetek hideg fejjel való kezeléséből. Yaddle, lapunk kérésére elmondta, hogy az űrhajók használatáról szó esett ugyan, de ezt csak később szeretnék bevetni. Azt is elmesélte, hogy a sok űrszemét méh-telepekre szállítása igen nagy költségekkel jár most és a Jedi Tanács nem szeretne az üggyel foglalkozni, amíg az összes nincs a kijelölt feldolgozókban. A nagyobb távú utaknál valószínűleg az Erővel fogják irányítani a buszokat, így azok a gyenge minőségű prágai autópályán sem fognak többé megrongálódni, ezzel is nehezebbé téve a berlini vonalon való közlekedést. 

univerzum4.jpg

A rövidebb távra szóló hörcsögmeghajtású járatok vezetőjét, Ray Krebbs-t kérdeztük, aki bővebb felvilágosítást adott nekünk erről a fontos újításról. Nagy probléma ugyanis, hogy a földeket, henyélő, magukra igénytelen ámde harcra képzett szívós hörcsögök lepték el. Ezek a csoportok tömegesével kezdtek gyúrni, hogy koldulás helyett az esti kommersz répa adagjuk megszerzésének érdekében le is verhessék áldozatukat, illetve egyes piacokról minél nagyobb zöldségeket tudjanak elvinni. A súlyos problémára a megoldás, új kerekek vásárlása volt, melyekre egy-egy kisebb répát szereltek, így míg az állatok kergetik a zölséget, képesek arra, hogy egyszerre egy buszt elvigyenek. A vonalakra 2-2 csoport rágcsálót szerződtettek, akik így tudják váltani egymást, míg a másik csapat pihen. 

univerzum3.jpg

A hörcsögök bevetése energiatermelésre is jó. Yaddle szerint így sokkal több Erő gyűlik össze a buszok belsejében, amit most már fel tudnak majd használni távközlésre, kávé készítésre valamint a Mr.T által vezetett biztonsági szolgálat felpumpálására. Mr.T, emellett máshogy is kiveszi magát a cég munkájában. Ő fogja edzeni az ifjú hörcsög generációkat és ő lesz az, akin Yoda mester - aki közben már be is szeretne állni sofőrnek - tanulmányozni fogja a gyúrás által kifejtett erőt.

univerzum1.jpg

A cég szolgáltatásai is bővülnek majd. A központi irodában kedves tündérek fogják segíteni az utasokat az eligazodásban és minden utasnak intergalaktikus, radioaktív Erő-levest szolgálnak fel on-line módon. Mindezek mellett pedig, jegyirodáink működésének segítésére, a fejlettebb, "telepátia" eszközét vetik be. A NASA, értesülve a cég Csillagközi kapcsolatairól, szívesen együttműködne az irodával, de Yaddle megerősíette, hogy az Erő velük van. 

univerzum2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr446685419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása