Tagadhatatlanul megleptünk a nyár nyereményjátékával! Bulizz, fotózz, küld be, kampányolj és ami a legfontosabb: NYERJ! barátaiddal egy utat AMSZTERDAMBA!! 

Biztos, hogy mindig is tudtad, egyszer a titkolt party-fotóidnak is eljön az ideje és belépőt jelentenek majd egy akkora buliba, hogy arra emlékezni is öröm lesz. Ezen a májuson semmi más dolgod nincs, mint hogy kiválaszd azt a pár jó barátot, akivel szívesen töltenél el egy kellemes hétvégét a bulik fővárosában. Ha megvannak, küld el közös fotótokat  - amin legfeljebb heten vagytok- az info@orangeways.com e-mail címre és indulhat a játék, amiben kampányolnod kell a facebook/orangeways oldalon lévő képeddel. Ha a Tied alatt találjuk a legtöbb like-ot máris felvesszük Veled a kapcsolatot és indulhat a bulitúra. 

Amszterdam_hírlevél_2.jpg

A pontos játékszabályzatot ma/holnap közzé is tesszük. Figyeld a blogot, a Facebook oldalt és a www.orangeways.com -t! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr456169601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása