Happy- Esőnap esetére

2014.06.23. 13:19

Leszakad az ég, az embernek semmi helyismerete és fogalma sincs a szállodai szobán kívül, hol töltse el a városlátogatásra szánt időt. Vagy mégis van, ami el tud minket kápráztatni még a sötét ég alatt? - A választ lejjebb olvashatod ...  

Bécs- A tenger háza

A belváros közepén, az ikonikus Mariahilfer Strasse-ról könnyen megközelíthető helyen magasodik az égbe  A tenger háza, számos édes és sós vízi állat belvárosi otthona. A szirti cápák és hatalmas tengeri teknősök nehezen magyaráznák meg otthon az emeleti lakosztály mikéntjét, ahogy a honlapon feltűnő krokodilok is, miért olyan fontos a széles mosoly az európai showbiznisz világában. Presze vannak itt trópusi állatkák, visszabeszélő  madarak és kedves , szép lepkék. Az itt élő állatok már rég megbékéltek az emberrel, ugyanis minden héten van, aki símogatja őket. A halak és hüllők tapishowra szerdán, csütörtökön és vasárnap adódik lehetőség; a pletykaéhes madarak, audienciára mindennap szívesen várnak.

Web: 

bécs tenger.jpg

München - BMV múzeum

Eső esetén örüljön, akit Münchenben ért a rossz idő, ugyanis egy egész napot tölthet a BMV múzeumban, ahol mesterségesen épített veszélyes szerpentinen tesztelheti vezetési tudását. A BMV múzeum a világ egyik legkedveltebb autójának állít emléket bemutatva a korai korok járműveit és azokat a terveket, amik egyelőre még nem valósultak meg. 25.000 négyzetméter high tech álomvilág, számtalan ötlettel és filmbe illő installációval, amit jó idő esetén sem érdemes kihagyni.

Web: http://www.bmw-welt.com/de/

bmv múzeum.jpg

Eindhoven - Phillips Múzeum

Nagyon meg fog lepődni, aki ide betér, mennyi mindent is köszönhetünk a manapság inkább tévékről ismert márkának, a Phillipsnek. A modern ember mindennapjaihoz ugyanis nagyon sokat tettek az alapító, holland testvérek. Ők kezdték el orvosi célra használni a röntgen sugarat és nekik köszönhetjük a villanyborotvát. Ők voltak azok, akik a rádió megalkotásánál és a televízió kifejlesztésénél is tevékeny szerepet játszottak, de ők tehetnek a magnó kazettáról a CD-ről és a DVD-ről is. 

Web: www.philips-museum.com 

phillips 2.jpg

Prága - Alkimista Múzeum

Most már értjük, miért szolgál olyan gyakran horrorfilmek díszletéül a cseh főváros. Számtalan horror múzeum hivatott ugyanis megjeleníteni Prága sötét középkorbeli létét. Az egyik ilyen az alkimista múzeum, mely a föld alatt bőszen kísérletezgető csuhás alakokat mutatja be. A fő cél ugyan az aranycsinálás volt, de nem ritkán kaptak titkos megbízást különböző varázsitalok előállítására vagy egyes alakok odébb tételére. A hely hűen ábrázolja a korabeli körülményeket, a föld alá érve pedig feltárul az alkimisták és nagy varázslók titka... 

Web: www.muzeumpovesti.cz

alkimist.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orangewayshappyways.blog.hu/api/trackback/id/tr836404483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása